Κοντά σε Χολμέν η ΑΕΚ!

Κοντά σε Χολμέν η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Χολμέν φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ», ο 27χρονος στόπερ της Ντιναμό Μόσχας αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Ενωσης και μάλιστα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για χάρη των «κιτρινόμαυρων».

Ο Σουηδός έχει ύψος 1.88 μ., είναι δεξιοπόδαρος και το συμβόλαιό του με τους Ρώσους λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Πρόκειται για παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους στόπερ που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της να τον έχουν τσεκάρει εδώ και πολύ καιρό. Πάντως, ενδεχόμενη απόκτησή του, δε σημαίνει ότι εγκαταλείπεται η περίπτωση του Ογκνιεν Βράνιες, ο οπίος πάντα παραμένει στα υπόψιν της Ενωσης.

Ο Χολμέν ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελφσμποργκ, στην οποία αγωνίστηκε για 4 χρόνια (2013-16), μετρώντας 6 τέρματα σε 111 συμμετοχές. Τον Φεβουάριο του 2016 μεταπήδησε στην Ντιναμό Μόσχας (έναντι 500 χιλ. ευρώ), στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Με τη ρωσική ομάδα μετράει 92 συμμετοχές, έχοντας βρει μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Εχει χριστεί διεθνής 4 φορές με τους Σκανδιναβούς, όπου έκανε το ντεμπούτο του τον Γενάρη του 2015. Παράλληλα, έχει και 12 συμμετοχές με την Κ21 της χώρας του, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα.

Τη φετινή σεζόν, ο Σουηδός αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια της Ντιναμό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρωσίας, καταγράφοντας 1750 λεπτά συμμετοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X