Πρώτη ήττα με παράπονα για την ΑΕΚ!

Πρώτη ήττα με παράπονα για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που έχασε με 23-17 από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νεάπολης για την 10η αγωνιστική της Handball Premier. Οι “κιτρινόμαυροι” αν και στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι εύκολες χαμένες επιθέσεις αλλά και η διαιτησία που την “φόρτωσε” με δίλεπτες την αποσυντόνισαν με αποτέλεσμα να “καταρρεύσει” γνωρίζοντας την ήττα. Η “Ένωση” παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ ενώ απέχει πλέον τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Πολύ “σκληρό” το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τις σφιχτές άμυνες των δύο ομάδων να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ δύο επιθέσεις με την ΑΕΚ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της με την συμπλήρωση 11 λεπτών αγώνα. Ο Γιάκομπσεν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την “Ένωση” ξεκινώντας και την αντεπίθεση της. Με τρία σερί τέρματα αλλά και δύο εξαιρετικές αποκρούσεις του Ραντούλοβιτς η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με 5-3 και 7-4 αντίστοιχα. Η δίλεπτη του Παπαδιονυσίου άλλαξε πάλι τις ισορροπίες με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει σε 7-7 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν νευρική στο παιχνίδι της, με πολλές βεβιασμένες επιθετικές προσπάθειες οι οποίες και την άγχωσαν ακόμα περισσότερο στο “κυνήγι” του σκορ. Σε κρίσιμα σημεία οι δίλεπτες αποβολές άλλαξαν τις ισορροπίες στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 23-17.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV – ΑΕΚ 23-17
Τα πεντάλεπτα: 2-0, 2-0, 3-2, 3-4, 4-7, 7-7 (ημχ), 10-8, 13-9, 16-11, 19-14, 21-17, 23-17
ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 2, Παλάσκας 3, Τζόνο 2, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης 6, Τάσκοβιτς, Πετρίδης 2, Νικολαΐδης 3, Κωστακίδης 1, Μαστορόγιαννης, Κυπραίος 4, Δέλιας, Γιόσμου, Αποστόλου
ΑΕΚ (Γραμματικός): Γεωργιάδης 1, Ζαμπούνης 2, Συγγάρης, Μπάλαζ, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν 3, Παπαδιονυσίου 1, Δομπρής, Μυλωνάς 2, Αργυρού, Παλεβίτσιους 5, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 3, Μπαλάσκας.

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 4-7, Πέναλτι: 0/0-2/2

Δείτε ΕΔΩ πως μετέδωσε το enwsi.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X