Κάποιος να τον μαζέψει: Παραλήρημα από τον κυρ Σάββα

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μπέρδεψε τον Ιτούδη με τον Διούδη

Επικό παραλήρημα κυρ Σάββα… μπέρδεψε τον Ιτούδη με τον Διούδη.. και είπε το απίστευτο: Στην ΕΠΟ ήρθαν και βρήκαν ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καταπληκτικό και το ξεφτιλίσανε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εχθρικό περιβάλλον στην Τρίπολη για εμάς πλέον, οι νέοι διοικούντες δεν μου μίλησαν καν και δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Θέλω να πω για τα μαρκαρίσματα κατά των παικτών μας. Κάποιος τους έβαλε να τους κανουν τα μαρκαρίσματα σε Γκιγιέρμε και Ποντένσε που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ας ψάξουν να βρουν ποιος τους έβαλε να κάνουν τέτοια μαρκαρίσματα! Να φανταστείτε ότι ήρθε ο Ινγκλέσιας στα αποδυτήρια και μου ζήτησε συγγνώμη”, είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

“Καλά κάναμε και τους βάλαμε πέντε γκολ, θα έπρεπε να βάλουμε και περισσότερα! Αποκλείεται να χάσουμε το πρωτάθλημα, ας μας κλείνουν το γήπεδο. Μας έκλεισαν το γήπεδο για το… τίποτα, οι άλλοι κάνουν τα χειρότερα και τρώνε πρόστιμα. Η ΕΠΟ παίρνει τα στοιχεία και ο αθλητικός δικαστής παίρνει από την ΕΠΟ τις αποφάσεις! Έγινε χαμός στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, θα τιμωρηθούν όλοι δεν γλιτώνει κανείς, αλλά ότι και κάνουν δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσει το πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός. Είμαι στόχος τους, αλλά δεν τους… κάθεται γιατί είμαι επίτιμος και όλα ξεκινάνε από το Δ.Σ της ΕΠΟ. Δυο άτομα, τα ξέρω όλα όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε γιατί τους έχουμε κάνει δίκη. Ομαδάρα ο Ολυμπιακός, πέταγε σήμερα. Δεν έχει καμία σχέση με άλλη ελληνική ομάδα. Τα ΠΑΟΚάκια; Είναι ντροπή!”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων στο παραλήρημα του ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

 

Δείτε επίσης

Τροπολογία – «φούσκα»!

Καμιά ισχύ δεν έχει η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τις ποινές στις ΠΑΕ, αν …