Δημάτος: «Αυτό το βραβείο δεν ανήκει ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Ολυμπιακό, αλλά σε αυτές τις δυο κοπέλες»

Δημάτος: «Αυτό το βραβείο δεν ανήκει ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Ολυμπιακό, αλλά σε αυτές τις δυο κοπέλες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 27/10 για την 7η αγωνιστική, οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την Μυρτώ και τη Τόνια.

Η πρωτοβουλία των δύο ΠΑΕ συγκίνησε και χειροκροτήθηκε από όλον τον κόσμο και με αφορμή αυτή την κίνηση, ΑΕΚ και Ολυμπιακός βραβεύτηκαν στη εκδήλωση του ΠΣΑΤ.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στην εκδήλωση για αυτήν την πρωτοβουλία λέγοντας: 

«Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της ελληνικής Δημοκρατίας, αξιότιμοι υπουργοί, αγαπητέ πρόεδρε του ΠΣΑΤ, αγαπητοί συνάδελφοι Καταρχήν να συγχαρούμε όσους θα βραβευτούν σήμερα εδώ, γιατί η σημερινή γιορτή ανήκει στους κορυφαίους της χρονιάς, όχι σε εμάς τους δημοσιογράφους.

Αυτό το βραβείο δεν ανήκει φυσικά ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον Νίκο, ούτε σε εμένα, αλλά σε αυτές τις δυο κοπέλες που αποτελούν με τον αγώνα τους έμπνευση ζωής. Όσοι αυτή τη ζωή έχουμε περάσει βιώματα τέτοια μπορούμε να το καταλάβουμε.

Οφείλω ένα Ευχαριστώ στον Νίκο Γαβαλά, γιατί η πρωτοβουλία ήταν δική του. Οι αρχές και τα ιδανικά της ομάδας που έχω την τιμή να εκπροσωπώ μου επέβαλλαν να συνεργαστώ για αυτό που είδατε. Όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά Ζούμε καθημερινά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που σε φθείρει αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε οτι έχουμε πολλές ανάλογες υποχρεώσεις. Σήμερα βραβευόμαστε για το αυτονόητο.

Πρέπει να προστατεύουμε το ποδόσφαιρο, να καταλάβουμε ότι είμαστε εδώ για να το υπηρετούμε και να μην πιστέψουμε ποτέ ότι είμαστε πάνω από το ποδόσφαιρο και από τις ομάδες και να θυμόμαστε ότι παραμένουμε δημοσιογράφοι με την κανονική έννοια του όρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X