«Αγιά Σοφιά»: Εγκρίθηκε και από την Οικονομική Επιτροπή η ανάθεση των εσωτερικών έργων στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ!

Η «καλημέρα» της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα από την «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την «Αγιά Σοφιά».

Σήμερα (22/4) ανακοινώθηκε και επίσημα στη Διαύγεια ότι εγκρίθηκε και από την Οικονομική Επιτροπή η ανάθεση των εσωτερικών έργων στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ. Πλέον, απομένουν μόνο οι υπογραφές ανάμεσα σε Περιφέρεια, ΑΕΚ και ανάδοχο εταιρία, προκειμένου ξεκινήσουν και τα εσωτερικά έργα για την ολοκλήρωση του γηπέδου.

Η απόφαση αναφέρει:

Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπήκατά πλειοψηφίααποφασίζει

1.Την έγκριση του 2ουΠρακτικού (το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτιτηςπαρούσης), στο οποίο η Επιτροπή εισηγείται την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ  ΝΕΑΣ  ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», στον οικονομικό  φορέα «ΤΟΜΗ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ –ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο«ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», με ποσοστό μέσης έκπτωσηςπροσφοράς (Εμ) 47,41% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.486.101,16 €(μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2.Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για τηνσυνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X