Μυκονιάτης: «Είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη για νίκη»

Όλα όσα δήλωσε

Tο Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (25/01, 15:30) στο «Μελίνα Μερκούρη» και ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου, Σταύρος Μυκονιάτης, τόνισε πως η ανάγκη για νίκη γίνεται μεγαλύτερη κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.

Ο ασίσταντ κόουτς του Ρεθύμνου τόνισε: «Σαφώς παίζουμε με μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Άρα αυτό σημαίνει πως η ανάγκη για τη νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η συνταγή είναι ίδια μέσα στην έδρα μας. Παίζουμε εξαιρετικά στο «Μελίνα Μερκούρη» και αυτό οφείλεται στο ότι ο κόσμος μας κάνει να νιώθουμε πολύ καλά. Δεν υπάρχουν μυστικά. Θα μπούμε να βγάλουμε όλη την ενέργεια κυρίως, στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο μας διακρίνει μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι σε όλη τη λίγκα έχει γίνει γνωστό ότι η έδρα μας είναι δύσκολη και με αυτή τη συνταγή θα παίξουμε για το θετικό αποτέλεσμα, που το χρειαζόμαστε πολύ για τη συνέχεια.

Έχουμε κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας, το οποίο θα μετατραπεί σε άλμα αν πάρουμε και αυτό το «δίποντο». Από κει και πέρα θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να εξασφαλίσουμε την παραμονή και ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια»

Δείτε επίσης

Ζενίτ-Μπάγερν Μονάχου 68-77: Νίκη για τους Βαυαρούς δια χειρός… Μονρό

Η Μπάγερν κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί της Ζενίτ