Τελευταία Νέα

«Φωτιά» είναι… η άμυνα

Μεγάλη προσοχή από τον Γιούρι Ζντοβτς και τους συνεργάτες του στο πίσω μέρος του παρκέ

Οι κινήσεις που έχουν γίνει στο μεταγραφικό παζάρι έχουν την «σφραγίδα» του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος προπονητής επέλεξε τους παίκτες που θα στελεχώσουν την Βασίλισσα της ερχόμενης σεζόν, έχοντας δύο βασικούς άξονες στο «χτίσιμο» της νέας προσπάθειας. Ο πρώτος άξονας σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ θα παρουσιάζεται στην επίθεση. Μια ομάδα γεμάτη ταλέντο, που θα μπορεί να απειλεί από κάθε πλευρά του παρκέ, όσες φορές κι αν χρειαστεί.

Ο δεύτερος άξονας σχετίζεται με την άμυνα. Εκεί το «ξανθό σκυλί» ρίχνει πολύ βάρος, ώστε να παρουσιάσει ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στην πιεστική άμυνα που θέλει να εφαρμόσει. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε η Βασίλισσα έδειξε κάποια δείγματα αυτών που θέλει να περάσει στο γήπεδο ο Ζντοβτς, όμως τη νέα σεζόν το δείγμα θα είναι πιο… ξεκάθαρο. Αυτό διότι ο Σλοβένος δημιούργησε από το μηδέν την νέα ομάδα, έχοντας όλα τα απαραίτητα υλικά για να την φτιάξει, με την αμέριστη συμπαράσταση του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος έκανε πραγματικότητα κάθε επιθυμία του.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, όσο αποτελεσματική αναμένεται να είναι στην επίθεση, έχοντας παίκτες που μπορούν να απειλήσουν με 1000+1 τρόπους (Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης, Λαρεντζάκης, Ντίξον, Σάκοτα, Μιλόσεβιτς), άλλο τόσο αποτελεσματική αναμένεται να είναι και στην άμυνα, ξ οποία είναι το Α και το Ω της φιλοσοφίας του προπονητή της ομάδας…

Δείτε επίσης

«Έκλεισε» στον Προμηθέα ο Λούντζης

O Μιχάλης Λούντζης έκλεισε στον Προμηθέα. Ο πρώην άσος του Λαυρίου πήρε αυτό που ζητούσε …