Τελευταία Νέα

Χατζής: «Χαρούμενος που επέστρεψα-Μεγάλη ευθύνη και τιμή»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή των Εφήβων

Μήνυμα επιστροφής έστειλε ο Νίκο Χατζής μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο νέος προπονητής των Εφήβων δήλωσε πως είναι χαρούμενος που επιστρέφει στην Βασίλισσα και πως είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή που ανέλαβε το επιτελείο των τμημάτων Υποδομής.

Όσα δήλωσε στο aekbc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω. Που γίνομαι ξανά μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά από ένα άλλο πόστο, το πόστο του προπονητή, στα Τμήματα Υποδομής.  Οι Υποδομές είναι το βασικό κομμάτι ενός οργανισμού, που θέλει να έχει παρόν και μέλλον.

Η ΑΕΚ χάρη στον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο δίνει βάση στη βελτίωση των νεαρών αθλητών, με στόχο τη μακροπρόθεσμη στελέχωση της πρώτης ομάδας, κι αυτό ήταν ένα σημαντικό δέλεαρ για ν’ αποδεχτώ την πρότασή της.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΑΕΚ για την ευκαιρία.

Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή, που θα συμμετέχω σ’ αυτή τη δημιουργική διαδικασία, δηλαδή στο να γίνουν καλύτεροι οι αθλητές της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσω, ως Νίκος, να δώσω τα καλύτερα εφόδια σ’ αυτά τα παιδιά, ώστε να γίνουν σωστοί επαγγελματίες. Αυτό είναι το πρωτεύον. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία ζωής. Πάνω σ’ αυτό το πλάνο θα εργαστούμε όλοι μαζί».

Δείτε επίσης

Εικόνες από το Μπούργος-ΑΕΚ

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα της «Βασίλισσας» στην Ισπανία