Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το σχόλιο του Αγγελόπουλου για τα μεταγραφικά και τα αγωνιστικά της ΑΕΚ

Ο μεγαλομέτοχος της «Βασίλισσας» σχολίασε όλη την επικαιρότητα της ομάδας

0

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της «Βασίλισσα», υπογράμμισε πως είναι θέμα χρόνου η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να βρει τον δρόμο της και να είναι ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος έχουν ως εξής:

Σε ερώτηση για αυτό που δυσκολεύει την ΑΕΚ να δέσει αγωνιστικά: «Ξέρετε καλύτερα από μένα γιατί σας παρακολουθώ στον χώρο του μπάσκετ, άρα γνωρίζετε ότι στη διαδικασία όπου μία ομάδα πουτ έχει 8 νέους παίκτες και νέο προπονητή, άρα και καινούρια φιλοσοφία χρειάζεται χρόνο. Έχουμε παίκτες που προέρχονται από την προετοιμασία, τα πόδια τους είναι βαριά, ο εγκέφαλος έχει δεχτεί πολλές πληροφορίες και ο ρυθμός απουσιάζει και θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια.

Είναι θέμα χρόνου να βρει η ομάδα ρυθμό και να παρουσιάσει η ΑΕΚ αυτό που έχει σχεδιάσει από το καλοκαίρι. Είναι μία διαδικασία που δεν είναι αυτόματη, δεν έχουμε κουμπί παραγωγής, μιλάμε για ανθρώπους με διαφορετική ψυχολογία, διαφορετικές νοοτροπίες και πολλούς νέους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε χρόνο».

Για το αν θα αποκτηθεί γκαρντ: «Δεν έχουμε συζητήσει με τον προπονητή καμία πιθανότητα αλλαγής σε αυτή τη φάση».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα