Μίλησε με Μάκη και επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Μαυροειδής!

Τα είπε με τον Αγγελοπουλο, συνάντησε τον Παπαθεοδωρου και προβάρει ξανά τα κιτρινόμαυρα ο διεθνής σέντερ

Επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο είχε ο Δημήτρης Μαυροειδής και ύστερα από ένα ραντεβού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το… φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές διαρκεί για μεγάλο διάστημα και εν τέλει σύντομα πρόκειται να υπάρξει και… γάμος. Τόσο η πλευρά του 34χρονου σέντερ όσο και εκείνη της Ένωσης ήθελαν να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους και τώρα οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε τελικό στάδιο, με τον έμπειρο άσο να προβάρει… ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Ο πρώην άσος του Κολοσσού Ρόδου, είναι έτοιμος να συνεργαστεί ξανά με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ύστερα από την κοινή τους θητεία στην Νέα Κηφισιά, εκεί όπου ο Μαυροειδής επέστρεψε στα υψηλά του στάνταρ και αφού αποκτήθηκε από την Ένωση επέστρεψε και στην ελίτ της Basket League.

Με την έλευση του, ο «Μαύρο»  θα συμπληρώσει τις θέσεις των σέντερ, αφού θα πλαισιωθεί μαζί με τους Μάρκους Σλότερ και Δημήτρη Κακλαμανάκη στο «ζωγραφιστό» της «Βασίλισσας».

Τέλος, να σημειώσουμε πως ακόμα και τις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις και ο Δημήτρης Μαυροειδής να γίνει ξανά παίκτης της ΑΕΚ.

Δείτε επίσης

Αύριο η βράβευση του Μάκη Αγγελόπουλου από τη Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού της ΑΕΚ!

Αύριο το πρωί βραβεύεται ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμβολή του στην «αναγέννηση» της «Βασίλισσας»