Τελευταία Νέα

Κάλεσμα της ΚΑΕ στον κόσμο για τη… φιέστα του Κυπέλλου!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλεί όλους τους Ενωσίτες στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο για το πάρτι του Κυπέλλου

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλεί όλους τους Ενωσίτες να δώσουν το παρών στην εντός έδρας αναμέτρηση της «Βασίλισσας» για την Basket League με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Στην εν λόγω αναμέτρηση θα υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: 

«Η ταινία-έπος «1968» με τη διεθνή απήχηση, όπου αναδεικνύεται το μεγαλείο της ΑΕΚ, αλλά και του Ελληνισμού, που άνοιξε το δρόμο των θριάμβων εξακολουθεί να εμπνέει. Το «Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης» στο «Παγκόσμιο» Καλλιμάρμαρο εξακολουθεί να μας οδηγεί.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, την Τετάρτη (26/02, 18:00) για την ΕΚΟ Βasket League, στο ΟΑΚΑ, είναι εξόχως σημαντική για την πορεία της Ομάδας και είναι αυτονόητο, ότι η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη. Κρίνεται επιβεβλημένη για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι σε περίοπτη θέση στο Κλειστό θα βρίσκεται και το Κύπελλο, το τελευταίο, αλλά ουχί έσχατον της ένδοξης διαδρομής της «Βασίλισσας» και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε την επιτυχία.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με Ρέθυμνο βρίσκονται στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ. Ελάτε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη να χειροκροτήσετε τους παίκτες και τους προπονητές της «Βασίλισσας», οι οποίοι στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της περιόδου έκαναν το καθήκον τους, παρά τις διαρκείς αντιξοότητες και τις διαμορφωθείσες συνθήκες.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι έχει αποφασιστεί γενική είσοδος 10 ευρώ (εκτός από τις θέσεις των VIP, ήτοι θέσεις 126, 126 Α, 126 Β, 126 C, 126 D, baseline – courtside seats). Με την αγορά του εισιτηρίου είτε στα Γραφεία, είτε στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα ο οπαδός της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να παραλάβει δωρεάν και ένα «DVD» της ταινίας «1968», ενώ στις Θύρες κατά την πρόσβαση στο γήπεδο θα διανέμεται δωρεάν και η αναμνηστική αφίσα της Κυπελλούχου Ελλάδος 2020.

Στο μεταξύ, όσοι συνενωσίτες επιλέξουν να παραλάβουν εισιτήριο από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC τη Δευτέρα (23/02) και την Τρίτη (24/02), από 10:00-18:00, θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν (και) με το Κύπελλο Ελλάδος 2020.

Τρόποι αγοράς εισιτηρίου

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

-Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (είσοδος Press, Γραφείο Operation, καθημερινές 10:30 – 17:30, τηλ. 2106896793)

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

-Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

-Δεν απαιτείται Κάρτα Φίλου ΑΕΚ»

 

Δείτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Υπερηφάνεια για την AEK, που νίκησε τον πόλεμο…» (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ