Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αλεξίου: «Πρώτη φορά που τελειώνει η σεζόν και η ΑΕΚ δεν χρωστάει»

Ο Αλέξης Αλεξίου για τον αγωνιστικό απολογισμό της προηγούμενης τριετίας

0

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της προηγούμενης τριετίας και στάθηκε στην πορεία εξυγίανσης του σωματείου. Τόνισε πως για πρώτη φορά κλείνει η σεζόν χωρίς να οφείλονται χρήματα και έκανε ειδική μνεία στην “μαύρη” τρύπα του ανδρικού βόλεϊ που κλείνει αλλά και στον διακανονισμό του τεράστιου χρέους του χάντμπολ από τις τιμωρίες. Αρχικά σχολίασε: “Εξορθολογήσαμε το οικονομικό ζήτημα. Είναι η πρώτη φορά που τελειώνει η σεζόν και η ΑΕΚ δεν χρωστάει. Δεν οφείλονται χρήματα σε αθλητές, προπονητές, γήπεδα.

Ρυθμίσαμε την πολύ μεγάλη τρύπα του ανδρικού βόλεϊ την οποία παραλάβαμε από την διοίκηση του Γιάννη Μαύρου. Το δεύτερο που πετύχαμε και σε αυτό οφείλεται στον Σταμάτη Παπασταμάτη είναι πως έχουμε ρυθμίσει ένα τεράστιο χρέος και απειλούσε την βιωσιμότητα του χάντμπολ και είναι από τις τιμωρίες που είχαν γίνει στη Λαμία, Κυψέλη κτλ. Για πρώτη φορά φέτος επιβάλλαμε κεντρική διαχείριση όλων των τμημάτων. Έχουμε σύγχρονα γραφεία, σάιτ. Απέκτησε η ΑΕΚ στο χάντμπολ γήπεδο που δεν είχε ποτέ. Ο Παπασταμάτης διέθεσε ένα τεράστιο ποσό για να έχει η ΑΕΚ το δικό της γήπεδο και η Ερασιτεχνική συμμετείχε με 30.000 ευρώ. Διαμορφώνουμε σύγχρονο γυμναστήριο μουάι τάι. Προχωράει το κλειστό χάντμπολ , βόλεϊ στο Μαρούσι”.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα