«Γρίφος» με Χουλτ στην ΑΕΚ -Καραδοκεί ο ΑΠΟΕΛ του Ουζουνίδη

Εικόνες από το Ξάνθη-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ λήγει το καλοκαίρι.

Και όλα έδειχναν ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ. Πριν από περίπου 2 μήνες, ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα φύγει από την «Ένωση». Αλλά τα δεδομένα, άλλαξαν. Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ» η πανδημία του κορωνοϊού, διαφοροποίησε την κατάσταση, η οποία μπορεί να γυρίσει… τούμπα. Δηλαδή, τελικά, ο Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ της «Ένωσης» να μείνει στην ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Σουηδός, πάντως, επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα, καθώς λατρεύει την Αθήνα αλλά και την Ελλάδα.

Παράλληλα, από την Κύπρο καραδοκεί ο ΑΠΟΕΛ και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή του. Κάτι που υπογραμμίζεται και από τα κυπριακά Μέσα. Πιο συγκεκριμένα, μάλιστα, η ιστοσελίδα «24sports.com.cy» αναφέρει και αυτό, ότι ο Χουλτ είναι θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής του. Αλλά όλα είναι πιθανά ενόψει καλοκαιρού, όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό με την «Ένωση», με τον ΑΠΟΕΛ να… παραμονεύει στην γωνία.

Έπειτα, στο εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στον οποίο ανήκει ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος αναφορικά με τα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ, τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Χουλτ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X