Τερματίζει πρώτη η ΑΕΚ στην Basket League!

Με πάθος και με τρελά, τώρα την...
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός έβαλε… βόμβα, ανακοινώνοντας πως δεν θα κατέβει την τελευταία αγωνιστική και ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ να έχει μπροστά της μια σπουδαία ευκαιρία να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Basket League. Αρκεί φυσικά να πάρει το «διπλό» στην έδρα του Κολοσσού!

Oι «πράσινοι» αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League, έχοντας 49 βαθμούς, όμως μετά την απόφαση τους να μην κατέβουν στο ματς με την Κύμη, αναμένεται να τιμωρηθούν με -6, πέφτοντας έτσι στους 43 βαθμούς, ενώ ενδέχεται να μηδενιστούν στο ματς με την Κύμη και να μην πάρουν ούτε βαθμό ήττας.

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, ακολουθεί τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League, έχοντας 42 βαθμούς και με νίκη στη Ρόδο θα πάει στους 44 βαθμούς, με αποτέλεσμα να είναι πρώτη και μόνη στην κορυφή, έχοντας μπροστά της μια ιστορική ευκαιρία, την οποία πρέπει να την… αρπάξει από τα μαλλιά!

Αυτό αλλάζει φυσικά και τα ζευγάρια των playoffs, αφού ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την ομάδα που θα τερματίσει στην 7η θέση, δηλαδή τον Ολυμπιακό ή τον Ήφαιστο. Ακόμα πάντως κι αν δεν υπάρξει σύγκρουση “αιωνίων” στον πρώτο γύρο (θα αποφευχθεί εάν ο Ολυμπιακός νικήσει τον Προμηθέα, οπότε θα τερματίσει 6ος), τότε θα γίνει στον δεύτερο.

Για να έχουμε ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο των playoffs θα πρέπει και το Περιστέρι να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τότε θα τερματίσει 2ο το Περιστέρι, άρα οι «πράσινοι» που θα είναι 3οι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, μένει να φανεί τι θα γίνει, καθώς υπάρχουν σκέψεις για αναβολή της αγωνιστικής.

 

 

 

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X