Κρίστοφερ Όλσον: Πάσχει από μία σπάνια νόσο των εγκεφαλικών αγγείων και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης

Κρίστοφερ Όλσον: Πάσχει από μία σπάνια νόσο των εγκεφαλικών αγγείων και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης
Photo Credits: INTIME

Σε κέντρο αποκατάστασης μεταφέρθηκε ο Κρίστοφερ Όλσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σουηδός διεθνής Κρίστοφερ Όλσον, θύμα μιας εξαιρετικά σπάνιας φλεγμονώδους νόσου των εγκεφαλικών αγγείων, έφυγε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και θα συνεχίσει τη θεραπεία σε κέντρο αποκατάστασης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, Μίντιλαντ.

«Ο Κρίστοφερ δεν χρειάζεται πλέον αναπνευστική υποστήριξη και μεταφέρθηκε στο Νευρολογικό κέντρο Χάμμελ, το οποίο ειδικεύεται στην προηγμένη αποκατάσταση νευρολογικών διαταραχών», ανέφερε η Δανική ομάδα σε δελτίο τύπου, διευκρινίζοντας όμως ότι ο 28χρονος μέσος δεν έχει ανακτήσει την ομιλία και τις κινητικές λειτουργίες του.

«Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η περίοδος αποκατάστασης θα διαρκέσει αρκετούς μήνες» και θα απαιτηθούν αρκετές θεραπείες.

Στις 20 Φεβρουαρίου, ο ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους.

Η ακριβής διάγνωσή του δεν αποκαλύφθηκε εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με τη Μίντιλαντ, υπέστη πολλαπλούς θρόμβους στον εγκέφαλό του.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X