Γκριεζμάν για Φέλιξ: «Κουράστηκε να είναι συνεπής στις σκληρές προπονήσεις, για αυτό πήγε στη Μπαρτσελόνα»

«Όχι» του Γκριεζμάν στην Αλ Νασρ
Photo Credits: INTIME

Για τη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ στη Μπαρτσελόνα μίλησε ο Αντουάν Γκριεζμάν, ενόψει του ντέρμπι της Ατλέτικο με τους Καταλανούς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Αντουάν Γκριεζμάν για τον Ζοάο Φέλιξ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για τη μεταγραφή του Πορτογάλου στη Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως ο λόγος που ο 24χρονος επιθετικός θέλησε να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» είναι πως δεν άντεξε άλλο να είναι συνεπής στις προπονήσεις του Τσόλο Σιμεόνε.

«Στο τέλος, όταν έρθεις στην Ατλέτικο, ξέρεις λίγο-πολύ πώς είναι ο προπονητής και η ομάδα. Είτε προσαρμόζεσαι και δουλεύεις για αυτό είτε τα πράγματα δεν πάνε καλά για εσένα. Ο Ζοάο δούλεψε πολύ καλά μερικές φορές, αλλά πρέπει να είσαι συνεπής.

Υπήρχαν στιγμές που κουραζόταν και δεν έβλεπε τον εαυτό του εδώ. Γι’ αυτό έκανε την προσπάθεια (να φύγει) και ο σύλλογος έκανε επίσης την προσπάθεια να του δώσει μια διέξοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκριεζμάν.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X