Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (29/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (29/10)

Με δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στην Μπουντεσλίγκα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άιντραχτ – Ντόρτμουντ 16:30

Έκανε περίπατο με την Ελσίνκι (6-0) στο Κόνφερενς Λιγκ.  Στο 4-0 ήταν το σκορ στο πρώτο 45λεπτο, ξεκούρασε και μερικούς βασικούς στη συνέχεια. Δεν προκύπτει κάποιο νέο πρόβλημα ενόψει του αποψινού ματς στο πρωτάθλημα, όπου μετρά δύο σερί νίκες. Η Ντόρτμουντ νίκησε στο Νιούκαστλ (1-0) και έμεινε εντός κόλπου πρόκρισης από τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σχεδόν άριστο το πρώτο 45λεπτο που έκανε, βρήκε το γκολ σε αυτό, ολοένα και πιο παθητική η εικόνα της μετά και απόλυτη αδυναμία ολοκλήρωσης προσπάθειες αντεπίθεσης. Δις σώθηκε από τα δοκάρια της. Είναι αμφίβολος ο βασικός αμυντικός χαφ Τσαν (8/1).
Προγνωστικό στοιχήματος: Έχουν εσχάτως 13/15 G/G στα επίσημα ραντεβού τους ανεξαρτήτως έδρας. Η Ντόρτμουντ έχει συνολικό πρόσφατο ρεκόρ 9-4-1 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις επίσημες συναντήσεις τους. Πού καταλήγουμε; Στο Χ2 και Over 2,5 σε πολύ καλές αποδόσεις.

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 18:30

Σε φοβερή κατάσταση η Λεβερκούζεν. Την Πέμπτη διέλυσε με 5-1 την Καραμπάγκ στο Γιουρόπα Λιγκ. Έφτασε σε έβδομη σερί νίκη στις επίσημες υποχρεώσεις της, παρέμεινε αήττητη στην αγωνιστική περίοδο με μόνη απώλεια βαθμών το 2-2 απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο. Δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε με την Μπάτσκα Τόπολα (1-3) η Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ πήρε τη νίκη που έπρεπε ώστε να συνεχίσει να κρατάει στα χέρια της την πρόκριση από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Νέες απώλειες ο βασικός δεξιός μεσοεπιθετικός Σάλαϊ (8/1) και ο ενίοτε βασικός μεσοεπιθετικός Φίλιπ (6/1).

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Λέβερ είναι σε τρομερή κατάσταση. Έχει απέναντι της μία Φράιμπουργκ με σκαμπανεβάσματα. Πάμε σε combo 1 και Over 1,5 Λέβερ που το βρίσκουμε σε καλές αποδόσεις.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X