Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (8/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (8/10)

Τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα. Εντός έδρας αναμέτρηση για την Μπάγερν κόντρα στην Φράιμπουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεβερκούζεν – Κολωνία 16:30

Πολύ καλές σχέσεις οι δύο ομάδες. Η Λεβερκούζεν έκανε το 2 στα 2 στο Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας εκτός με 2-1 της Μόλντε. Αήττητη στην Μπουντεσλίγκα μετά από 6 αγωνιστικές. Πέρασε… σίφουνας από το Μάιντς (0-3). Χωρίς τρίποντο μετά από 6 αγωνιστικές η Κολωνία. Μόλις έναν βαθμό συγκομιδή. Έχασε εντός με 2-0 από τη Στουτγκάρδη πληρώνοντας αμυντικά λάθη και χαζή διαχείριση του ματς.
Προγνωστικό στοιχήματος: Μπορεί να πάρει το ματς η Λεβερκούζεν. Η Κολωνία, βέβαια, σκοράρει. Έχει ενδιαφέρον το combo bet 1 και G/G.

Μπάγερν – Φράιμπουργκ 18:30

Η Μπάγερν έκανε το 2 στα 2 στο Τσου Λου. Χωρίς να θέλξει επικράτησε με 2-1 εκτός της Κοπεγχάγης. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 2-2 στη Λειψία. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 26′, μείωσε με Κέιν στο 57′ και ισοφάρισε στο 70′. Η Φράιμπουργκ έχασε στο UEL με 2-1 εντός από τη Γουέστ Χαμ. Στο πρωτάθλημα ξεπέρασε το εμπόδιο της Φράιμπουργκ και ανέβηκε βαθμολογικά.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν. Ο άσσος είναι, όμως, χαμηλά. Προτιμάμε να ασχοληθούμε με το G/G.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X