Άδεια για να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του πήρε ο Κέιν

Άδεια για να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του πήρε ο Κέιν
Photo Credits: INTIME

Ο Άγγλος επιθετικός, το καλοκαίρι που πέρασε πήρε επιτέλους την απόφαση να αποχωρήσει από την Τότεναμ για λογαριασμό της Μπάγερν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει η «DailyMail» o Χάρι Κέιν θα παραβρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ για να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, έχοντας πάρει ειδική άδεια από τους Βαυαρούς.

Η μεταγραφή του Κέιν, έκλεισε στις 10 Αυγούστου και όσο ολοκληρώνονταν τα τυπικά της μετακίνησης, ο 30χρονος ζήτησε να προπονηθεί για μια τελευταία φορά με την Τότεναμ, οι οποίοι ετοιμάζονταν για το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ.

Η διοίκηση των Πετινών όμως, του απαγόρευσε την είσοδο καθώς δεν θεωρούσε σωστό να προπονείται με την ομάδα ενώ έχει κλείσει σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο, ο Κέιν επιστρέφει στο Ένφιλντ την επόμενη εβδομάδα αφού η Αγγλία θα προπονείται στις εγκαταστάσεις ενόψει του προκριματικού του Euro 2024 εναντίον της Ιταλίας στις 17 Οκτωβρίου.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X