Ιβάνοβιτς: «Δεν γνωρίζουμε πότε θα γυρίσει ο Μπιέλιτσα»

Ιβάνοβιτς: «Δεν γνωρίζουμε πότε θα γυρίσει ο Μπιέλιτσα»
Photo Credits: INTIME

Άγνοια για το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Μπιέλιτσα στην αγωνιστική δράση εξέφρασε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μία ακόμα φορά ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να κάνει τα πράγματα… χειρότερα, δηλώνοντας πως δεν έχει ιδέα για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα επέστρεψε φέτος στον Ερυθρό Αστέρα και φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα έπειτα από τη διετία 2008-10 όμως δεν συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ των Σέρβων για τη EuroLeague λόγω του νέου τραυματισμού του.

Σύμφωνα, μάλιστα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν τις προηγούμενες ημέρες, ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και ενδέχεται να μείνει αρκετό καιρό μακριά από τα παρκέ.

Τα… νερά θόλωσαν ακόμα περισσότερο όταν, μετά την νίκη της ομάδας κόντρα στην Ιγκογκέα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε για την κατάσταση του παίκτη και εκείνος απάντησε πως «Καλύτερα να σας μιλήσει το ιατρικό τιμ για το θέμα. Πραγματικά δεν ξέρω πότε θα γυρίσει».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X