Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (24/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (24/9)

Δύο αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος ολοκληρώνουν την αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεβερκούζεν – Χάιντεχαϊμ (16:30)

Πέρασε άνετα το εμπόδιο της Χάκεν (4-0) στο Γιουρόπα Λιγκ η Λέβερ παίζοντας με 5 αλλαγές. Αήττητη στην Μπουντεσλίγκα. Δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο νέο πρόβλημα για την Μπάγερ. Παρότι είδε το 2-0 της να γίνεται 2-2 παρέμεινε συνεπής στην αξιοποίηση των χώρων δράσης που έβρισκε και επικράτησε δίκαια με 4-2 της Βέρντερ Βρέμης. Δεν απέφυγε τα λάθη αλλά η αντίπαλος έκανε περισσότερα. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα που να αλλάζει τα πλάνα της.
Προγνωστικό στοιχήματος: Παιχνίδι με γκολ, ξεκάθαρα, πάμε με το Over 3,5. Η φόρμα της Λέβερκουζεν και το στιλ της Χάιντενχαϊμ μας δείχνουν τον δρόμο.

Άιντραχτ – Φράιμπουργκ (18:30)

Η Άιντραχτ ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε στο Κόνφερενς Λιγκ με την Αμπερντίν.  Η υψηλή κατοχή μπάλας, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, δεν συνδυάστηκε από δημιουργία ευκαιριών. Από δύο στατικές φάσεις (πέναλτι, κόρνερ) σημείωσε τα γκολ της.Είναι αμφίβολος ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός χαφ Ρόντε. Από την άλλη η Φράιμπουργκ πέρασε από το Καραϊσκάκη στο Γιουρόπα. Παίζοντας με βασικούς νίκησε με 3-2. Νέα απώλεια ο τιμωρημένος βασικός αμυντικός χαφ Χέφλερ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X