Ιγκουοντάλα για Ντίλον Μπρουκς: «Αν δεν ήταν τρελός, δεν θα ήταν στο NBA»

Ιγκουοντάλα για Ντίλον Μπρουκς: «Αν δεν ήταν τρελός, δεν θα ήταν στο NBA»
Photo Credits: INTIME

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα έβαλε τα πράγματα σε μία διαφορετική βάση μιλώντας για τον Ντίλον Μπρουκς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντίλον Μπρουκς θεωρείται ένα από τα κακά παιδιά του NBA. Η νοοτροπία του, η επιθετικότητά του, η τρέλα που βγάζει στο παιχνίδι του έχει αποτελέσει αντικείμενο κριτικής. Σύμφωνα ωστόσο με τον Άντρε Ιγκουοντάλα, είναι όλα αυτά που έχουν βοηθήσει τον δυναμικό γκαρντ/φόργουορντ να κάνει καριέρα στο NBA.

Ο βετεράνος γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ και με την κουβέντα να πηγαίνει στον Μπρουκς – ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο 80 εκατ. δολαρίων με τους Ρόκετς – τόνισε: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι παίκτες όπως ο Μπρουκς δεν θα βρίσκονταν στο NBA αν δεν είχαν αυτή την τρέλα, αν δεν έβλεπαν με αυτό τον τρόπο τους εαυτούς τους».

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Ιγκουοντάλα πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα είδος εγωισμού στον τρόπο που παίκτες σαν αυτόν βλέπουν τον εαυτό τους. Αν όμως ο Μπρουκς δεν ήταν τρελός, τότε δεν θα ήταν στο NBA».

Την σεζόν 2023/24 ο Μπρουκς είχε 14.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής (73 παιχνίδια – όλα ως βασικός) με την φανέλα των Γκρίζλις.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X