Ομάδα στη Γ' Σουηδίας βρήκε... το μυστικό για να αποφεύγει τα οφσάιντ (VIDEO)

Ομάδα στη Γ' Σουηδίας βρήκε... το μυστικό για να αποφεύγει τα οφσάιντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ομάδα της Γ' Σουηδίας ανακάλυψε τρόπο να... αποφεύγει το οφσάιντ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποφεύγουν τα οφσάιντ ανακάλυψαν στην Τορνς που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος,  διακρίνεται ο προπονητής της να ονειρεύεται το Champions League (!) έχοντας μπροστά του το βιβλίο των κανονισμών της IFAB.

Τότε ανακαλύπτει πως από τη στιγμή που η πρώτη επαφή με την μπάλα προς την κατεύθυνση του παίκτη πρέπει να υπολογίζεται όταν εξετάζεται η φάση.

Τότε λοιπόν, συμβουλεύει τους ποδοσφαιριστές του να κρατούν την μπάλα πάνω στο παπούτσι τους όταν γίνουν κάτοχοί της και να τη δώσουν σε συμπαίκτη, ο οποίος ήταν καλυπτώμενος όταν έφτασε η μπάλα στον πασέρ!

Με το γράμμα του νόμου, μπορεί ο παίκτης που πήρε την πάσα στη συνέχεια να είχε φύγει… δέκα μέτρα οφσάιντ, ωστόσο από τη στιγμή που υπολογίζεται η πρώτη επαφή, δεν υπάρχει οφσάιντ!

Η τρομερή ανακάλυψη βέβαια ολοκληρώνεται με τη διαπίστωση ότι ο σέντερ φορ δεν είναι και τόσο ικανός σκόρερ…

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X