Έκλεισε τον Τζανιόλο η Άστον Βίλα!

Έκλεισε τον Τζανιόλο η Άστον Βίλα!
Photo Credits: INTIME

Η Άστον Βίλα τα βρήκε σε όλα με τη Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς 27 εκατομμυρίων ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική ενίσχυση στην επίθεση για την Άστον Βίλα!

Οι «Χωριάτες» έφτασαν σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Premier League!

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους, και αναμένεται να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί την Τετάρτη (16/8). Το deal θα αφορά μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς στα 20 εκατομμύρια, που μπορεί να γίνουν 27 μαζί με τα μπόνους!

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός πήγε πέρυσι στα μέσα της σεζόν στην «τσιμ μπομ» κι έπαιξε συνολικά γι’ αυτή 12 αγώνες, προλαβαίνοντας να σκοράρει 5 γκολ και να μοιράσει μία ασίστ. Προηγουμένως, έπαιξε για μία πενταετία στη Ρόμα, μετρώντας 128 συμμετοχές με 24 γκολ και 18 ασίστ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X