Η Φερεντσβάρος απέλυσε τον προπονητή της έπειτα από τον αποκλεισμό της από το Champions League

Η Φερεντσβάρος απέλυσε τον προπονητή της έπειτα από τον αποκλεισμό της από το Champions League
Photo Credits: INTIME

Άμεση ήταν η αντίδραση των διοικούντων της Φερεντσβάρος μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Κλάκσβικ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ούγγροι υπέστησαν ήττα-σοκ, αφού η ομάδα από τα Νησιά Φερόε, έστησε πάρτι επικρατώντας με 0-3, με τον προπονητής της Φερεντσβάρος, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ να πληρώνει το «μάρμαρο».

Η Φερεντσβάρος ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ρώσο προπονητή, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γκάμπορ Κουμπάτοβ, να αναφέρει: «Kατόπιν συζήτησης με τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, καταλήξαμε πως δεν θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

O 59χρονος προπονητής ανέλαβε την Φερεντσβάρος το 2021 και οδήγησε την κορυφαία ομάδα της Ουγγαρίας στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου, όμως ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Κλάκσβικ, έφερε το τέλος στην μεταξύ τους συνεργασία.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X