Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών του

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών του
Photo Credits: INTIME

Το πρόγραμμα του Παναιτωλικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε το ημερολόγιο της προετοιμασίας του και τα φιλικά παιχνίδια εν όψει της νέας σεζόν, καθώς την Παρασκευή αρχίζει και επίσημα η προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Γκάμπριελ Σούρερ. Ο Αργεντινός τεχνικός κατάρτισε το πρόγραμμα, με το βασικό στάδιο να πραγματοποιείται στο Καρπενήσι, ενώ κλείστηκαν μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις. Αναλυτικά:

«Σε εξέλιξη είναι οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας και την Παρασκευή θα αρχίζουν οι προπονήσεις στο Emileon, έως και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, όταν η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι. Η επιστροφή στο Αγρίνιο προγραμματίζεται για τις 19 του μήνα και θα ακολουθήσουν φιλικοί αγώνες:

-Σάββατο 22 Ιουλίου με τον Αστέρα Τρίπολης (γήπεδο Παναιτωλικού)
-Τετάρτη 2 Αυγούστου με τον Ατρόμητο (γήπεδο Παναιτωλικού)
-Δευτέρα 7 και Τετάρτη 9 Αυγούστου συμμετοχή στο Τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού με τις ομάδες του Βόλου, του Αστέρα Τρίπολης και του Πανσερραϊκού (Πανθεσσαλικό Στάδιο)
-Κυριακή 13 Αυγούστου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (γήπεδο Παναιτωλικού)
-Εκκρεμεί η προσθήκη στο πρόγραμμα ενός ακόμα φιλικού 26 ή 27 Ιουλίου».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X