NBA Draft 2023: Στους Σπερς ως η πρώτη επιλογή ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα

NBA Draft 2023: Στους Σπερς ως η πρώτη επιλογή ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα
Photo Credits: INTIME

Στην κορυφή του Draft του ΝΒΑ για το 2023 βρέθηκε ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα, με τους Σπερς να κάνουν δικό τους τον θηριώδη 19χρονο πάουερ φόργουορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Kάτοικος Τέξας θα γίνει ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα!

Το παιδί-θαύμα από τη Γαλλία, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σαν Αντόνιο με τη φανέλα των Σπερς, οι οποίοι τον επέλεξαν (όπως αναμενόταν) στο νούμερο 1 του NBA Draft 2023.

Μάλιστα, ο θηριώδης φόργουορντ πρόκειται να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 12,1 εκατ. δολάρια από την πρώτη κιόλας σεζόν, ενώ σε βάθος τριετίας η οψιόν του θα φτάσει τα 16.8 εκατομμύρια.

Ο Μπράντον Μίλερ στη δεύτερη θέση που επιλέχθηκε από τους Χόρνετς, ενώ την τριάδα κλείνει ο 19χρονος γκαρντ, Σκουτ Χέντερσον που θα αγωνίζεται στους Μπλέιζερς.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο… δικός μας Τρίσταν Βούκσεβιτς, άκουσε το όνομα του στα μέσα του β΄γύρου του draft με τους Ουίζαρντς να επενδύουν στο ταλέντο του, επιλέγοντας τον στο νούμερο 42.

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X