Ο Χαρέιντε ανέλαβε την Εθνική Ισλανδίας

Ο Χαρέιντε ανέλαβε την Εθνική Ισλανδίας
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην προπονητής της Δανίας, Άγκε Χαρέιντε, ανακοινώθηκε νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην προπονητής της Δανίας, Άγκε Χαρέιντε, ανακοινώθηκε νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισλανδίας, όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Παρασκευή η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του νησιού (KSI).

Ο 69χρονος θ΄ αντικαταστήσει τον Άρναρ Βίνταρσον, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη Μαρτίου μετά από τους δύο πρώτους αγώνες της Εθνικής στους προκριματικούς του Euro 2024.

Η Ισλανδία ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 3-0 από την Βοσνία, ενώ ακολούθησε το εμφατικό 7-0 επί του Λιχτενστάιν. Ο Χαρέιντε ήταν στο τιμόνι των Σκαδιναβών από το 2016 έως το 2020, οδηγώντας τους στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Διετέλεσε επίσης προπονητής της Εθνικής Νορβηγίας μεταξύ 2003-2008.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το ραντεβού που κάναμε κι έχω μεγάλες ελπίδες για καλά αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας ανδρών από τη δουλειά που θα κάνει ο Άγκε», δήλωσε η πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βάντα Σιγκουργκέιρσντοτιρ.

Η Ισλανδία είναι τέταρτη στον προκριματικό όμιλο του Euro 2024 και οι πρώτοι αγώνες του Χαρέιντε θα είναι εναντίον της Σλοβακίας και της Πορτογαλίας τον ερχόμενο Ιούνιο.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X