Εύκολη νίκη και κορυφή για την Ντόρτμουντ

Εύκολη νίκη και κορυφή για την Ντόρτμουντ
Photo Credits: INTIME

Νίκησε την Κολωνία η Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Ντόρτμουντ στο γήπεδο της κόντρα στην Κολωνία, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Bundesliga, νίκησε εύκολα με 6-1 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ελπίζοντας πως θα «σκοντάψει» αύριο η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Λεβερκούζεν, για να παραμείνει μόνη στο πρώτο σκαλοπάτι.

Νωρίτερα, η Λειψία δεν έχει καταφέρει ακόμη να συνέλθει από το σοκ της ταπεινωτικής ήττας στο Μάντσεστερ από τη Σίτι με 7-0 για το Champions League, καθώς ήταν πάλι κακή και γνώρισε την ήττα στην έδρα της Μπόχουμ με 1-0.

Η Στουτγκάρδη με τον Ντίνο Μαυροπάνο ξανά στο κέντρο της άμυνας της γνώρισε οδυνηρή ήττα στην έδρα της από τη Βόλφσμπουργκ (1-0) και έχασε πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της για να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα η Χόφενχαϊμ πήρε τη σημαντική νίκη επί της Χέρτα Βερολίνου στο ντέρμπι της ουράς της βαθμολογίας με 3-1. Μάλιστα οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 71ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταμπούρ, αλλά δεν είχαν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X