Χαροπαλεύει οπαδός της Γουέστ Χαμ μετά από ατύχημα στην Κύπρο

Χαροπαλεύει οπαδός της Γουέστ Χαμ μετά από ατύχημα στην Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο περιθώριο της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ Λάρνακας με την Γουέστ Χαμ για το Europa Conference League, ένας οπαδός της αγγλικής ομάδας; τραυματίστηκε σοβαρά σε σοκαριστικό ατύχημα στην Κύπρο.

Ο άτυχος φίλοις των «σφυριών» υπό άγνωστες συνθήκες έπεσε από το ανοιχτό παράθυρο του mini-bus το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση την Λεμεσό και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό νοσοκομείο της Λευκωσίας, σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει τις συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με κυπριακές πηγές, ο Άγγλος οπαδός ήταν μεθυσμένος, ενώ πάνω του βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίας με συνολική ποσότητα 1,5 γραμμαρίου κοκαΐνης. Ο Άγγλος οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν συνολικά 6 Άγγλοι οπαδοί, βρέθηκε θετικός σε χρήση ναρκωτικών ουσιών και έχει συλληφθεί και αυτός.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X