Ξεκάθαρος ο Τσίκινης: «Αντικανονικό το γήπεδο στο Περιστέρι - Ο Ατρόμητος πρέπει να χάσει το ματς, έχει την υπαιτιότητα» (ΦΩΤΟ)

Ξεκάθαρος ο Τσίκινης: «Αντικανονικό το γήπεδο στο Περιστέρι - Ο Ατρόμητος πρέπει να χάσει το ματς, έχει την υπαιτιότητα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τι λέει ο Ηρακλής Τσίκινης για τον κανονισμό του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο που δεν έγινε ποτέ  λόγω των τραγελαφικών που έγιναν στο Περιστέρι τοποθετήθηκε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Όπως γράφει το γήπεδο στο Περιστέρι ήταν αντικανονικό σύμφωνα με όσα λέει ο ΚΑΠ και ως εκ τούτου ο Ατρόμητος πρέπει να χάσει το ματς καθώς έχει την υπαιτιότητα.

Δείτε την ανάρτηση του Ηρακλή Τσίκινη:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΚ. Βάση του άρθρου 9 του ΚΑΠ Το Γήπεδο κρίνεται ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ μόνο από το Διαιτητή του αγώνα. Καταγραφεί στο ΦΑ την Αντικανονικοτητα δηλαδή ότι τα δοκαρια δεν ήταν στο προκαθορισμενο ύψος που επιβάλει ο κανονισμός. Έτσι το παιχνίδι δεν διεξάγεται κ κατοχυρώνει υπέρ της Φιλοξενουμενης ομάδος. Διότι η ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ευθύνη έχει η Γηπεδούχος ομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iraklis Tsikinis (@iraklisref)

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X