AEK: Επιστρέφει στις Σέρρες μετά τον Ιανουάριο του 2011 - Το τελευταίο της ματς εκεί! (VIDEO)

AEK: Επιστρέφει στις Σέρρες μετά τον Ιανουάριο του 2011 -  Το τελευταίο της ματς εκεί! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ποιο ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στην έδρα του Πανσερραϊκού, πριν 12 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει στις Σέρρες μετά από 12 χρόνια η ΑΕΚ!

Η Ένωση φιλοξενείται από τα «λιοντάρια» σήμερα (17:30, Cosmotesport 2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σε μία αναμέτρηση που δείχνει ότι θα είναι τυπικά διαδικασία έπειτα από το 3-0 στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ θα αντιμεωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Ολυμπιακός-Άρης (1-0).

Ποιο ήταν όμως το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στις Σέρρες; Αυτό χρονολογείται πριν από 12 χρόνια, στις 9 Ιανουαρίου του 2011 με την Ένωση να παίρνει το… διπλό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 1-3 έπειτα από μια γκολάρα του Ίσμαελ Μπλάνκο και δύο τέρματα του Νίκου Λυμπερόπουλου. Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Κοινός παρονομαστής με το σημερινό παιχνίδι ο Δημήτρης Ανάκολγου που είχε πέρασε στο παιχνίδι στο 73ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Λεοζίνιο.

Δείτε βίντεο:

Οι ενδεκάδες του Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άλβαρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (Τάντις 80′), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβένε, Λεοζίνιο (Ανάκογλου 73′)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο (Λεονάρντο 87′), Λαγός, Γεωργέας, Σκόκο (‘Εντερ 93’), Λυμπερόπουλος, Δέλλας

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X