Άστον Βίλα: Οπαδός της τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό για ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ

Άστον Βίλα: Οπαδός της τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό για ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ
Photo Credits: INTIME

Οπαδός της Βίλα τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό από το γήπεδο για ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 16 Οκτωβρίου η Τσέλσι είχε περάσει από το Villa Park επικρατώντας 2-0 της Άστον Βίλα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όταν ο Στέρλινγκ πήρε την κατοχή μπάλας δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδών των γηπεδούχων.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο οπαδός συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, ενώ στις 17 Ιανουαρίου εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Μπέρμπιγχαμ. Η απόφαση ήταν απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τρία χρόνια, ενώ θα πληρώσει και 620 ευρώ.

Ο υπεύθυνος για τέτοια αδικήματα στην αστυνομία των West Midlands δήλωσε: «Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Η κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρους κάποιου για το χρώμα του είναι αηδιαστική και δεν γίνεται αποδεκτή.

Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία γενικότερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Άστον Βίλα για τη βοήθειά τους στην έρευνα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X