Premier League-Συμφωνία για ανώτατο όριο δαπανών

Premier League-Συμφωνία για ανώτατο όριο δαπανών
Photo Credits: INTIME

Οι σύλλογοι της Premier League συμφώνησαν κατ' αρχήν, να εφαρμόσουν ανώτατο όριο δαπανών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι σύλλογοι της Premier League συμφώνησαν κατ’ αρχήν, να εφαρμόσουν ανώτατο όριο δαπανών αφού έλαβαν την υποστήριξη της πλειοψηφίας με την τελική ψηφοφορία να αναμένεται τον Ιούνιο, ανέφερε σήμερα (29/4) το BBC.

Συγκεκριμένα οι ομάδες της Premier League, ήρθαν σε συμφωνία για να μπει προσωρινά ένα όριο με το ανώτατο να βασίζεται στο πόσα χρήματα βγάζει ο σύλλογος με τα χαμηλότερα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. «Εάν εγκριθεί στην ετήσια γενική συνέλευση του Ιουνίου, το νέο μοντέλο θα αντικαταστήσει τους ισχύοντες κανονισμούς για τα κέρδη και τη βιωσιμότητα από τη σεζόν 2025-26»

Οι 16 ομάδες είναι αυτές που υπερψήφισαν τις νέες κατευθυντήριες γραμμές, με την Τσέλσι να απέχει και τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα να διαφωνούν.

Το PSR θα παραμείνει σε ισχύ την επόμενη σεζόν με μια μεταβατική περίοδο το 2024-25, όπως και οι αφαιρέσεις βαθμών, οι οποίες θα παραμείνουν επίσης μέρος των νέων κανόνων μόλις εγκριθούν.

Από την Έβερτον αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί τον Νοέμβριο, μειώθηκαν σε έξι κατόπιν έφεσης, προτού λάβει δεύτερη αφαίρεση για να αυξήσει την απώλεια βαθμών στους οκτώ για παραβίαση του PSR. Από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, εν τω μεταξύ, αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X