Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας για την εγκυμοσύνη της – «Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντιζα» (ΦΩΤΟ)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας για την εγκυμοσύνη της – «Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντιζα» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους πρώτους μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως φρόντισε η ίδια να ενημερώσει μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από λίγες μέρες. Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας βιώνοντας πρωτόγνωρες για εκείνη στιγμές.

Το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να προδώσει τι ακριβώς σκέφτεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος της. «Τι σκέφτομαι κατά τη διάρκεια του μαθήματος; Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντισα και βοήθησε με και εσύ στο εξής».

Δείτε την εδώ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X