Αποθέωσε Μέσι ο Γκουαρντιόλα: «Για μένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Αποθέωσε Μέσι ο Γκουαρντιόλα: «Για μένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»
Photo Credits: INTIME

Αυτά είπε ο Πεπ Γκουαρντίολα για τον Λίο Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λίο Μέσι ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι, Πέπ Γκουαρντιόλα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των «σίτιζενς».

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε τον «Pulga» ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, ενώ τόνισε πως ακόμα κι αν δεν είχε κατακτήσει το Μουντιάλ, η γνώμη του δεν θα άλλαζε.

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι για τον Άλβαρες. Άξια η Αργεντινή το κατέκτησε. Ο Χούλιαν έπαιξε καλά και η συνεισφορά του ήταν εκπληκτική για την Αργεντινή. Έχουμε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή στην ομάδα μας. Θα έχει μια εβδομάδα με 10 μέρες ρεπό. Ήταν πολλά παιχνίδια και πολλή η ένταση. Θα κάνει ένα διάλειμμα, ίσως πριν από το νέο έτος».

Όσον αφορά τον Μέσι ανέφερε: «Όλοι έχουν τη δική τους άποψη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Για μένα είναι ο καλύτερος, δύσκολο να πιστέψω ότι ένας παίκτης μπορεί να ανταγωνιστεί αυτό που έχει κάνει.

Κι αν δεν είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, η γνώμη μου δεν θα άλλαζε. Είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να εξαρτώνται από το αν κερδίζεις ή όχι για να σε αξιολογούν. Τα τελευταία κεράσια μιας απίστευτης καριέρας».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X