Μάντζιος: «Για μας η νίκη είναι θέμα γοήτρου»

Μάντζιος: «Για μας η νίκη είναι θέμα γοήτρου»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τον Τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Άκης Μάντζιος, για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλα και με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε πως το γόητρο είναι αυτό που κινεί αυτή την στιγμή τον Άρη ώστε να κερδίσει τον αντίπαλο του.

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε και στο πλάνο διαχείρισης παικτών που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα με σκοπό να διατηρήσει τους παίκτες του φρέσκους αλλά και σε εγρήγορση. «Με το πλάνο που έχουμε κάνει εδώ και δύο μήνες σε ό,τι αφορά στην ομάδα και τη διαχείριση που κάναμε στη χρησιμοποίηση των παικτών εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, είμαστε μέσα στο στόχο μας, σχετικά με το πώς έπρεπε να είμαστε στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε τον Βέλεθ, δεν έχουμε κάποιον άλλον τραυματία παίκτη. Το πλάνο, δηλαδή, μάς έχει βγει καλά!».

Εκεί στάθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ η οποία φαίνεται εξάλλου μέσα από την αποτελεσματικότητά του στα ντέρμπι απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο κίνητρο αυτή τη στιγμή, να βγει πρωταθλητής! Αυτά τα παιχνίδια μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, όμως, πάντα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ, πράγματι, είναι σε καλή κατάσταση. Έχει κάνει τρεις νίκες στα τρία τελευταία ντέρμπι που έδωσε στην Τούμπα και σίγουρα οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Όπως είπα, όμως, αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και παίζει ρόλο η μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα και πόσο θέλει καθεμιά το ματς!».

Ο 54χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για τις συζητήσεις στο εσωτερικό της ομάδας γι’ αυτό το παιχνίδι. «Είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για εμάς. Δεν έχουμε επιπλέον άγχος ή παραπάνω πίεση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, στα οποία επίσης θέλουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ είπε ότι… «δε νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στον αντίπαλο. Θα δούμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ το κομμάτι του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X