Μουντιάλ 2022: Το σπαρακτικό γράμμα που έκανε τον Σουάρες να κλάψει!

Μουντιάλ 2022: Το σπαρακτικό γράμμα που έκανε τον Σουάρες να κλάψει!
Photo Credits: INTIME

Τη συγκίνησή του για ένα σπαρακτικό γράμμα που του έγραψε θαυμαστής του, μοιράστηκε ο Λουίς Σουάρες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη συγκίνηση των θαυμαστών του συνεχίζει να προκαλεί ο Λουίς Σουάρες. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έγραψε μια σπαρακτική επιστολή που άγγιξε τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Ο εν λόγω φαν στάθηκε σ’ όλες τις στιγμές που του χάρισε ο Σουάρες, μεταξύ αυτών και το κλάμα του στον πάγκο της «σελέστε» όταν διαπίστωνε ότι η χώρα του αποκλείεται από τη συνέχεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Η επιστολή διαβάστηκε στο πρόγραμμα Peloteando στην Ουρουγουάη, με τον 35χρονο άσο να μοιράζεται τη συγκίνησή του. «Σε ευχαριστώ, Agustin. Με έκανες να δακρύσω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος άσος, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα αγωνιστεί εκ νέου με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X