Μουντιάλ 2022: Δεύτερη «μάχη» για την Βραζιλία και ματσάρα για Πορτογαλία - Ουρουγουάη

Μουντιάλ 2022: Δεύτερη «μάχη» για την Βραζιλία και ματσάρα για Πορτογαλία - Ουρουγουάη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερα σημαντικά ματς περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται το βράδυ: Στις 21:00, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη και η λογική λέει ότι ο νικητής θα βάλει βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. Προβάδισμα έχει πάντως η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που κέρδισε στην 1η αγωνιστική, ενώ οι Λατινοαμεριάνοι έμειναν στην ισοπαλία με τη Νότια Κορέα.

Οι Ασιάτες αντιμετωπίζουν την Γκάνα στο άλλο ματς του ομίλου (15:00) και γνωρίζουν ότι με δική τους νίκη θα μπουν… σφήνα στη μάχη για την πρόκριση, με τους Αφρικανούς να παίζουν ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί.

Στις 18:00 η λαβωμένη Βραζιλία παίζει με την Ελβετία και στοχεύει στο «2 στα 2» για να κλειδώσει την πρώτη θέση στον όμιλό της. Ο Τίτε δεν υπολογίζει σίγουρα στον τραυματία Νειμάρ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Πακετά, Ντανίλο, Άλισον και Άντονι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η μέρα ξεκινά με το Καμερούν – Σερβία (12:00), σε μία αναμέτρηση… do or die και για τις δύο ομάδες.

Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X