Απίστευτο νικητήριο γκολ στην Αγγλία που θύμισε... Κουέστα-Μπουχαλάκη! (VIDEO)

Απίστευτο νικητήριο γκολ στην Αγγλία που θύμισε... Κουέστα-Μπουχαλάκη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απίστευτο τρόπο κρίθηκε η αναμέτρηση της Στίβενεϊτζ με την Χάρτλπουλ για την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, με το γκολ που έκρινε το ματς να θυμίζει κατά πολύ την φάση με Κουέστα-Μπουχαλάκη.

Το 2021 ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλ. Βικελίδης είχε… κρυφτεί στο δοκάρι και την στιγμή που ο Κουέστα άφησε την μπάλα κάτω για να συνεχίσει το ματς, έτρεξε, έκλεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Περίπου 1,5 χρόνο μετά το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά στην Αγγλίας και την αναμέτρηση της Στίβενεϊτζ με την Χάρτλπουλ για την τέταρτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, με πρωταγωνιστές τον Ντάνι Ρόουζ και τον τερματοφύλακα, Μπεν Κίλιπ.

Συγκεκριμένα στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης o επιθετικός της Στίβενεϊτζ, Ντάνι Ρόουζ κρύφτηκε στο δοκάρι και περίμενε τον τερματοφύλακα της Χάρτλπουλ, Μπεν Κίλιπ να αφήσει την μπάλα, προκειμένου με ένα σπριντ να κλέψει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Δείτε το γκολ στο 1:05 του παρακάτω video:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X