Μούντρικ: «Προτιμώ να είμαι βασικός στην Άρσεναλ παρά αλλαγή στη Ρεάλ»

Μούντρικ: «Προτιμώ να είμαι βασικός στην Άρσεναλ παρά αλλαγή στη Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Βλάντα Ζιντσένκο, o Μιχαΐλο Μούντρικ μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από την Άρσεναλ και υποστήριξε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαβεβαίωση από τον προπονητή σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ της Σαχτάρ Ντόνετσκ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κανονιέρηδων» από το καλοκαίρι και υπάρχουν φήμες πως ήταν προσωπική εισήγηση του συμπαίκτη του στην εθνική Ουκρανίας, Ολεξάντρ Ζιντσένκο.

Σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, είπε: «Από καθαρά υποθετική άποψη, αν υπήρχε η επιλογή να βρίσκομαι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ή να είμαι βασικός στην Άρσεναλ, πιθανότατα θα επέλεγα την Άρσεναλ. Αλλά είναι μια δύσκολη ερώτηση και περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες στην απάντησή μου. Θα ήθελα πρώτα να ξέρω από τον προπονητή ότι ακόμα κι αν δεν ήμουν από την αρχή βασικός, θα έπαιρνα μια ευκαιρία. Ουσιαστικά πρέπει να ακούσω απευθείας από τον μάνατζέρ μου ποιος οραματίζεται να είναι ο ρόλος μου στο πλευρό του».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X