Serie A: Θριάμβευσε στο Μπέργκαμο και γλυκοκοιτάζει την κορυφή η Λάτσιο!

Serie A: Θριάμβευσε στο Μπέργκαμο και γλυκοκοιτάζει την κορυφή η Λάτσιο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λάτσιο για μεγάλα πράγματα στο Μπέργκαμο!

Οι Ρωμαίοι πραγματοποίησαν γεμάτη εμφάνιση στην έδρα της Αταλάντα και πανηγύρισαν σπουδαία νίκη με 2-0, αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους στην πρώτη φετινή τους ήττα!

Οι «λατσιάλι» μπήκαν… φορτσάτοι στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 10ο κιόλας λεπτό, μετά από γρήγορη αντεπίθεση, συρτή σέντρα του Πέδρο και εύκολο τελείωμα του αμαρκάριστου Τζακάνι.

Η Αταλάντα δεν απείλησε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο και παρουσίαζε συνεχώς αμυντικές αδυναμίες. Μία από αυτές εκμεταλλεύτηκε η Λάτσιο και στο 52′, όταν ο Μάρουσιτς βρήκε άπλετο χώρο από τα αριστερά και τροφοδότησε τον Φελίπε Άντερσον, ο οποίος με υπέροχο κοντρόλ και σουτ, διαμόρφωσε το 0-2!

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς να κάνουν ούτε μία τελική προσπάθεια εντός στόχου, με τη Λάτσιο να διατηρεί με άνεση το προβάδισμά της μέχρι τέλους, ενώ ο επιθετικός της Αταλάντα, Μουριέλ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90′.

Έτσι, η Λάτσιο ανέβηκε στην 3η θέση της Serie A, έχοντας 2δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Νάπολι, ενώ η Αταλάντα έπεσε 4η, μετά την πρώτη φετινή της ήττα.


Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X