Κλοπ για την παρεξήγηση με τον Σαλάχ: «Γράφτηκε λάθος νούμερο»

Κλοπ για την παρεξήγηση με τον Σαλάχ: «Γράφτηκε λάθος νούμερο»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο λάθος με τον πίνακα του τέταρτου διαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι (1-0) ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, όσον αφορά στο μπέρδεμα που έγινε με τον τέταρτο διαιτητή σε αλλαγή που ζήτησε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο έμπειρος κόουτς ζήτησε από τον διαιτητή να εμφανιστεί στον πίνακα το νούμερο του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αργότερα, ο Αιγύπτιος προσέγγισε τον Γερμανό, αλλά όχι για να του ζητήσει εξηγήσεις όσον αφορά το λάθος που έγινε, παρά μόνο για να του δώσει οδηγίες ο Κλοπ για την αλλαγή του ρόλου του μετά την είσοδο του Νούνιες.

Αναλυτικά:

«Ειλικρινά βρίσκω αυτή την ερώτηση ενδιαφέρουσα. Πείτε μου τις σκέψεις σας για αυτό. Πιστεύετε ότι βάλαμε το 11 στην πινακίδα, οπότε ο Μο θα έπρεπε να βγει και ήρθε να μου ότι δεν θέλει να βγει από το γήπεδο ή οτιδήποτε; Θα μπορούσε αυτό να συμβεί; Ποια είναι η λογική εξήγηση για αυτό. Ναι, ήταν ένα λάθος.

Γράφτηκε λάθος νούμερο στον πίνακα και αυτό συνέβη. Ήθελα να μιλήσω στον Μο γιατί θα άλλαζε ο ρόλος του. Με τον Ντάρβιν στο γήπεδο ο Μο θα έπρεπε να παίζει περισσότερο σαν δεκάρι και ο Ντάρβιν ήταν εκείνος που έπαιζε πιο πίσω.

Ο Μο προφανώς δεν ήρθε αμέσως και ήταν απογοητευμένος επειδή είδε το νούμερό του, αλλά δεν έδωσα κανένα νούμερο “11” στον πίνακα. Όταν το είδα, μπορούσαμε να το αλλάξουμε και το αλλάξαμε».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X