Ολυμπιακός: «Συγχωροχάρτι» σε Σισέ, επιστρέφει στην αποστολή

Ολυμπιακός: «Συγχωροχάρτι» σε Σισέ, επιστρέφει στην αποστολή
Photo Credits: INTIME

Γνωστή έγινε η αποστολή που επέλεξε ο Μίτσελ για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παιχνίδι «ζωής και θανάτου» θεωρείται το ματς του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League μέσα στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του, συμπεριλαμβάνοντας τον Αλέξη Καλογερόπουλο ο οποίος ανέβηκε από την Β’ ομάδα, αλλά και τον Παπ Αμπού Σισέ.

Από εκεί και πέρα συμπεριέλαβε τους εξής παίκτες: Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Ο Παπ Αμπού Σισέ επέστρεψε μετά την συγνώμη που είπε για την κίνηση προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού όπως και ο Ουσεϊνού Μπα που ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Τέλος, ο Τζος Μπόουλερ ήταν εκτός πλάνων το προηγούμενο διάστημα και βρίσκεται για πρώτη φορά στις επιλογές του Μίτσελ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμός 3-5-2, έχοντας τον Τζολάκη στο τέρμα (με τον Πασχαλάκη να συγκεντρώνει πιθανότητες) και τους Σωκράτη, Μπα και Σισέ στην τριάδα της άμυνας.

Ως μπακ-χαφ θα αγωνιστούν ο Βρσάλικο στο ένα άκρο και ο Ρέαμπτσιουκ στο άλλο ενώ στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τους Εμβιλά, Κούντε και Μπιέλ (όπου υπάρχει και εκεί ερωτηματικό). Τέλος, μαζί στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ουί-Τζο Χουάνγκ με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (12/10) για το Αζερμπαϊτζάν και στις 16:30 της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου. Στις 17:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο «Tofiq Bahramov».

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X