Τι τρέχει με τα σκυλιά του Ξαρχάκου -Τα παράτησε σε καταφύγιο, προκλήθηκε σάλος

Τι τρέχει με τα σκυλιά του Ξαρχάκου -Τα παράτησε σε καταφύγιο, προκλήθηκε σάλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος έχει προκληθεί μετά από αναρτήσεις και σχόλια που υποστηρίζουν ότι ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος παράτησε τα σκυλιά του σε καταφύγιο ζώων.

Αναρτήσεις στα social media αναφέρουν ότι τρία λυκόσκυλα μεγάλης ηλικίας, δύο αρσενικά και ένα θηλυκό, παραδόθηκαν στον δήμο Αθηναίων και μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο του Δήμου στον Ελαιώνα.

«Η απογοήτευση μου οφείλεται στο ότι τα υπέροχα γεροντάκια ανήκουν στον γνωστό και μεγάλο συνθέτη κ. Σταύρο Ξαρχακο όπως πληροφορήθηκα από τους αρμόδιους. Όποιος και να είναι ο λόγος παράδοσης τους, είναι πολύ λυπηρό που ένας μεγάλος άνθρωπος της τέχνης και το οικογενειακό του περιβάλλον θεώρησαν ως πιο κατάλληλη την λύση να μπουν σε ένα κλουβί καταφύγιου. Τα ζώα δεν έχουν τσιπ, έχουν βιβλιάρια υγείας και όπως βλέπετε σε βίντεο και φωτογραφίες είναι σε μέτρια θρεπτική κατάσταση. Ο Run είναι 18 ετών και ο μπαμπάς, η Νιτσα και ο Λουκάς περίπου 13 ετών και αδέλφια» έγραφε στην επώνυμη ανάρτησή της χρήστρια του Facebook.

Δείτε τη συνέχεια

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X