Bundesliga: Έπιασε... κορυφή η Φράιμπουργκ μαζί με την Ουνιόν

Bundesliga: Έπιασε... κορυφή η Φράιμπουργκ μαζί με την Ουνιόν
Photo Credits: INTIME

Στην κορυφή της Bundesliga η Φράιμπουργκ μαζί με την Ουνιόν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπιασε… κορυφή η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Φράιμπουργκ, μαζί με την Ουνιόν.

Στην πρώτη θέση της Bundesliga, μαζί με την Ουνιόν Βερολίνου, ανέβηκε η Φράιμπουργκ, μετά τη νίκη της επί της Μάιντς με 2-1 για την 8η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 7ο όμιλο του Europa League προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Γκρέγκοριτς (3΄) και Κίερεχ (37΄), ενώ ο Μαρτίν με τέρμα στο 52΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την Μάιντς.

Η σύνθεση της Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Γκούντερ, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Σιλντιγιά, Χόφλερ, Εγκενσταϊν, Γκρίφο (84΄ Βάισοπτ), Κίερεχ (69΄ Ζεονγκ Γου-Γεονγκ), Ντοάν (69΄ Σάντε), Γκρέγκοριτς (84΄ Πέτερσεν)

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ουνιόν Βερολίνου, καθώς έχασε στην Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ με 2-0, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 69΄, λόγω αποβολής του Κολό Μουανί με δεύτερη κίτρινη.

Σημαντικές νίκες με το ίδιο σκορ (3-2) σημείωσαν Κολωνία και Βόλφσμπουργκ απέναντι σε Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη αντίστοιχα. Για την Στουτγκάρδη, ο Ντίνος Μαυροπάνος χρίσθηκε σκόρερ, καθώς σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Τέλος, πολύ εύκολο απόγευμα είχε η Λειψία, που επικράτησε με 4-0 της Μπόχουμ, χάρη σε δύο τέρματα του Βέρνερ και άλλα δύο του Ενκουκού. Με την Μπόχουμ δεν ήταν στην αποστολή ο Κώστας Σταφυλίδης (μυϊκός τραυματισμός) ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν στον πάγκο αλλά δεν έπαιξε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X