Νοκ άουτ και οι Πολιτάνο - Πελεγκρίνι στην Εθνική Ιταλίας

Νοκ άουτ και οι Πολιτάνο - Πελεγκρίνι στην Εθνική Ιταλίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λορέντζο Πελεγκρίνι και Ματέο Πολιτάνο τέθηκαν, λόγω τραυματισμού, εκτός αποστολής της εθνικής Ιταλίας ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων με Αγγλία (23/9 στο Μιλάνο) και Ουγγαρία (26/9 στη Βουδαπέστη) για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές του Nations League.

Ο Πελεγκρίνι αγωνίστηκε με πόνο στο μηρό στην κυριακάτικη ήττα της Ρόμα από την Αταλάντα στο «Ολίμπικο» (0-1). Ο μέσος των «τζιαλορόσι» υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας και αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την αποστολή της «σκουάντρα ατζούρα», προκειμένου να ξεκουραστεί.

Από την πλευρά του, ο Πολιτάνο αντικαταστάθηκε στη διάρκεια της εκτός έδρας νίκης της Νάπολι επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο (2-1). Ο μέσος των «παρτενοπέι», ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, προκειμένου να μη ρισκάρει κάποια επιδείνωση στον τραυματισμό του παίκτη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X