Γαλατασαράι: Ρίχνει «βόμβα» με Μάτα

Γαλατασαράι: Ρίχνει «βόμβα» με Μάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελαίνει κόσμο η Γαλατασαράι, που μετά τον Μάουρο Ικάρντι, ετοιμάζεται να ρίξει και άλλη «βόμβα» με την απόκτηση του Χουάν Μάτα.

Η «Τσιμπόμ» μπορεί να μην αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να ρίχνει τα μεταγραφικά «μπαμ» το ένα πίσω από το άλλο.

Η αρχή έγινε με τους Ντρις Μέρτενς και Λούκας Τορέιρα, ακολούθησε ο Μάουρο Ικάρντι (απομένει η ανακοίνωση του δανεισμού του από την Παρί), με τους Τούρκους να ετοιμάζονται και για την «βόμβα» με τον Χουάν Μάτα.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι ιθύνοντες της Γαλατασαράι, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γαλατασαράι έχει συμφωνήσει με τον 34χρονο για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και περιμένει τον Μάτα να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X