Χαμός με Μορέλος στην Ρέιντζερς: Έμεινε εκτός λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων

Χαμός με Μορέλος στην Ρέιντζερς: Έμεινε εκτός λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναβρασμός επικρατεί στην Ρέιντζερς λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν, για τα play off των προκριματικών του Champions League.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον Κολομβιανό επιθετικό, Αλφρέδο Μορέλος που έμεινε εκτός αποστολής από τον Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο 26χρονος επιθετικός μετά την άφιξη του Αντόνιο Τσόλακ, έχασε την θέση του στην βασική ενδεκάδα της Ρέιντζερς, με τον Κολομβιανό επιθετικό να αλλάζει την συμπεριφορά του.

Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, επιβεβαίωσε ότι ο Μορέλο έμεινε εκτός αποστολής για λόγους φυσικής κατάστασης και συμπεριφοράς.

Ο Μορέλος, μάλιστα ήταν σε συζητήσεις με την Ρέιντζερς για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι διαπραγματεύσεις «πάγωσαν».

O 26χρονος στράικερ μετράει 228 συμμετοχές με την Ρέιντζερς έχοντας σημειώσει 114 γκολ, μετρώντας και 52 ασίστ, όμως πλέον δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του στην Γλασκώβη.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X