Μπάγερν και Ρεν τα έχουν βρει σε όλα για τον Ματίς Τελ

Μπάγερν και Ρεν τα έχουν βρει σε όλα για τον Ματίς Τελ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρωμένη παρουσιάζεται από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η μεταγραφή του Ματίς Τελ στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έχει συμφωνήσει τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του, τη Ρεν.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και πολλοί σύλλογοι τον «γλυκοκοίταζαν». Ο 17χρονος επιθετικός στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά πέρυσι πραγματοποίησε συνολικά 7 επτά συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης ομάδας ενώ είναι διεθνής και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Η Μπάγερν θα χρειαστεί να καταβάλλει συνολικά 28,5 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή. Η αποχώρηση του Λεβαντόφσκι γέννησε την ανάγκη για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με τους πρωταθλητές Γερμανίας να καταλήγουν στον Γάλλο φορ.
Για τον Τελ ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε : «Μια μέρα θα είναι ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα από 40 γκολ τη σεζόν».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X